ΡΕΘΥΜΝΟ

Παρέμεινε στο Ρέθυμνο ο Ντάνιελς

Παρέμεινε στο Ρέθυμνο ο Ντάνιελς

Ο Τράβις Ντάνιελς θα παραμείνει κάτοικος Κρήτης για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία του με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό ανανέωσε την συνεργασία του με τον Τράβις Ντάνιελς.

Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε στο Ρέθυμνο Cretan Kings για 1+1 χρόνια και η ομάδα της Κρήτης αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης.

Το Ρέθυμνο έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό... παζάρι, καθώς μετά την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Σταύρο Μυκονιάτη έχει αποκτήσει τον Κάρλτον Κάιτον, τον Κέβιν Μπρέισι - Ντέιβις, τον Τζαμπρίλ Ντουράμ, έχει δώσει τα χέρια με τον Ακόλντα Μανιάνγκ και στο στόχαστρό του βρίσκεται και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τράβις Ντάνιελς για ακόμη έναν χρόνο, ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν.

Ο 26χρονος παίκτης μας την περσινή σεζόν συμμετείχε και στα 26 παιχνίδια της ομάδας μας, μετρώντας 8.77 πόντους (74.44%διπ., 30.2%τριπ., 74%β.) και 5 ριμπάουντ σε 26.35 λεπτά συμμετοχής μ.ο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ