ΡΕΘΥΜΝΟ

Παρελθόν ο Βετούλας από το Ρέθυμνο, φαβορί ο Μυκονιάτης

Παρελθόν ο Βετούλας από το Ρέθυμνο, φαβορί ο Μυκονιάτης

Ο Νίκος Βετούλας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου Cretan Kings και ο Σταύρος Μυκονιάτης είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings και ο Νίκος Βετούλας θα βαδίζουν σε διαφορετικούς δρόμους από τη νέα σεζόν, καθώς η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε και άμεσα αναμένεται να πέσουν κι επίσημα οι τίτλοι τέλους. Ο Σταύρος Μυκονιάτης - επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας - θεωρείται πιθανότερος διάδοχός του.

O Νίκος Βετούλας μεσούσης της σεζόν 2016-17 ανέλαβε το "τιμόνι" της κρητικής ομάδας, η οποία πέρσι τερμάτισε στην 6η θέση της Stoiximan.gr Basket League με ρεκόρ 13-13, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο πήρε την 10η θέση (10-16).

Η συνεργασία του 44χρονου κόουτς με το Ρέθυμνο Cretan Kings, όμως, δεν θα συνεχιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ την Πέμπτη (31/5) αναμένεται να εκδοθεί κι επίσημα το "διαζύγιο" των δύο πλευρών. Οι Κρητικοί πλέον βρίσκονται στην αναζήτηση του νέου τους "τιμονιέρη" και η περίπτωση του προβιβασμού του Σταύρου Μυκονιάτη είναι αυτή που προκρίνεται. Ο Σταύρος Μυκονιάτης αποτελεί το φαβορί για να διαδεχθεί τον Νίκο Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κρήτης, η οποία θα αποχαιρετίσει τους πέντε (ΝτεΣιλντς, Χίκι, Γκούντγουϊθν, Μούντι, Λι) από τους έξι ξένους παίκτες της, ενώ ο Τράβις Ντάνιελς είναι πιθανό να παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και η παραμονή του στην Κρήτη είναι πιθανή. Ο Ντάνιελς σε 16 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket είχε μέσο όρο 8,8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ, 0,4 τάπες, 0,3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Τέλός, θυμίζουμε πως ο Χάρης Γιαννόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ομπραντόιρο .

Photo credits: Eurokiniss i

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ