ΡΕΘΥΜΝΟ

Παίρνει και Τζόρνταν Ουάσινγκτον το Ρέθυμνο

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings έγινε ο Τζόρνταν Ουάσινγκτον, ένας φόργουορντ που έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Iona και πέρυσι στην Κορέα.

Ο Τζαμπρίλ Ντουράμ έκανε την αρχή, ο Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις πήρε τη σκυτάλη, για να την δώσει στον Κάρλτον Γκάιτον που με τη σειρά του την πέρασε στον Τράβις Ντάνιελς (έμεινε από την περσινή σεζόν) και στους Χριστόφορο Ραζή - Φίλιππο Καλογιαννίδη. Στο Ρέθυμνο έχουν "πάρει φωτιά" και τώρα έκλεισαν έναν ακόμη Αμερικανό που θα βοηθήσει στις θέσεις των forwards.

Οι Cretan Kings συμφώνησαν με τον Τζόρνταν Ουάσινγκτον, έναν δυναμικό forward που έπαιξε δύο χρόνια στο Iona (είχε 18 πόντους με 55.2% στα δίποντα και 68.6% στις βολές, 7.6 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο ανά 21.7 λεπτά συμμετοχής. Πέρυσι έβγαλε το ψωμί του στην Κορέα, καθώς ήταν η πέμπτη επιλογή στον δεύτερο γύρο του Draft των ξένων παικτών και εκεί έβγαλε καλά χρήματα, καθώς οι αθλητές που "πέφτουν" στον δεύτερο γύρο κερδίζουν 20.000 δολάρια τον μήνα.

Ο Ουάσινγκτον θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί μαζί με τον Ακόλντα Μανιάνγκ που έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Σταύρου Μυκονιάτη.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ