ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι ομάδες του "Πέτρος Οικονομάκης"

Ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Απόλλων Πατρών θα συμμετάσχουν στο τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" που θα διοργανώσει η ΚΑΕ Ρέθυμνο το διήμερο 24-25/9 στο "Μελίνα Μερκούρη".

Το Ρέθυμνο, ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Απόλλων Πατρών θα συμμετάσχουν στο τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" που διεξάγει η κρητική ΚΑΕ για έκτη σερί χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θα διοργανώσει το τουρνουά μπάσκετ "Πέτρος Οικονομάκης", το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη".

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια διεξάγεται στη μνήμη του καλοκάγαθου γίγαντα, Πέτρου Οικονομάκη, ο οποίος "έφυγε" νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων.

Οι φίλοι της καλαθοσφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο μπασκετικής πανδαισίας, καθώς και φέτος στο 6ο τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" θα συμμετάσχουν κορυφαίες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Απόλλων Πατρών θα τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την σπουδαία διοργάνωση, με την συμμετοχή φυσικά και του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Το πρόγραμμα του 6ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΟΚ

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, μετρώντας 52 παρουσίες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (1959, 1992) και 3 Κύπελλα Ελλάδας (1984, 1995, 1999). Μάλιστα, είναι κάτοχος και ευρωπαϊκών τροπαίων, καθώς το 1991 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης και το 1994 το Κύπελλο Κόρατς. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Απόλλων Πατρών είναι η ομάδα, η οποία κατέχει την 10η θέση σε συμμετοχές στην κορυφαία ελληνική κατηγορία μπάσκετ, έχοντας 30 συμμετοχές. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει 8 φορές στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ μετράει δύο συμμετοχές ως φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας (1997, 2015). Πέρυσι, κατετάγη στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Ο Κολοσσός Ρόδου ιδρύθηκε το 1963, έχοντας καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας 10 συμμετοχές και 9 συνεχόμενες παρουσίες έως και σήμερα. Μεγαλύτερη του επιτυχία αποτελεί η κατάληψη της 3ης θέσης στην Basket league ΣΚΡΑΤΣ την σεζόν 2011/12. Πέρυσι, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του από την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ