ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι ευχαριστίες του Ρεθύμνου

Οι ευχαριστίες του Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τους φιλάθλους του για το βροντερό παρόν που έδωσαν στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Άρη

Το Ρέθυμνο σημείωσε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 69-60 επί του Άρη στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Stoiximan.gr Basket League , παραμένοντας αήττητο στο Πρωτάθλημα. Και την οφείλει και στον κόσμο του, που έδωσε το παρόν στο "Μελίνα Μερκούρη". Για αυτό ακριβώς ο σύλλογος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρεμιέρα της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" ήταν απολύτως θετική, πραγματοποιώντας μία μεγάλη νίκη επί του Άρη για την 2αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας πιστώνεται στον κόσμο μας, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει ο 6παίκτης της ομάδας μας. Για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του για ακόμη μία σεζόν. Ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των θυρών πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι φίλοι μας, αλλά και να υποσχεθεί πως κάτι παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ