ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι διευκρινίσεις του Ρεθύμνου

Οι διευκρινίσεις του Ρεθύμνου

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως η ομάδα θα μείνει εκεί που είναι (Κρήτη) και θα διατηρήσει το όνομα που είχε (Ρέθυμνο).

Για να μην προκαλούνται συγχύσεις, η ΚΑΕ Ρέθυμνο εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, στην οποία αναφέρει πως δεν πρόκειται να αλλάξει έδρα ή όνομα.

Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

" Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που δυστυχώς στηρίζονται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μιλούν για αλλαγή έδρας και ονόματος της ομάδας μας, θα θέλαμε, χωρίς περιστροφές, να ξεκαθαρίσουμε ότι:

1) Η ομάδα μας έχει έδρα το ΡΕΘΥΜΝΟ και παραμένει στο ΡΕΘΥΜΝΟ.

2) Η ομάδα μας έχει καθιερωθεί στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και όσες βελτιώσεις και αν γίνουν ή μελλοντικές κινήσεις μάρκετινγκ, αποκλειστικό σκοπό έχουν πάντα την ανάπτυξη του μπασκετικού προϊόντος και κατ’ επέκταση του τόπου μας. Η λέξη ΡΕΘΥΜΝΟ δεν έλειψε και ούτε θα λείψει ποτέ από πουθενά!

3) Το ΡΕΘΥΜΝΟ σαν πόλη μπορεί να μην προσφέρει τις αναγκαίες αθλητικές υποδομές (γήπεδα) που έχουν άλλες πόλεις αλλά έχει φιλάθλους και χορηγούς που την αγαπούν και την στηρίζουν και γίνονται μεγάλες προσπάθειες από την διοίκηση, τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστή Ζομπανάκη και σε συνεργασία με το δήμο ΡΕΘΥΜΝΟΥ και την Περιφέρεια Κρήτης για να βρούμε άμεσες λύσεις στον τομέα των υποδομών, που θα ανακουφίσουν γενικά όλα τα αθλήματα που βρίσκονται στον τόπο μας.

4) Η ομάδα μας επενδύει στο ΡΕΘΥΜΝΟ μέσω του RETHYMNO ASSIST, κατασκευάζοντας γήπεδα και δημιουργώντας αθλητική, διατροφική και εθελοντική παιδεία. Περιττό να αναρωτηθούμε, αν είχαμε σκοπό να μετακομίσουμε προς τι όλες αυτές οι δράσεις;

5) Την διοίκηση της ομάδας στελεχώνουν ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ, που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο ΡΕΘΥΜΝΟ, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο αγαπά και στηρίζει το ΡΕΘΥΜΝΟ και τους ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ .

6) Είναι ξεκάθαρα στόχος μας, το ΡΕΘΥΜΝΟ να είναι η ομάδα όλης της Κρήτης και να τιμά και να εκπροσωπεί το νησί της στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας. Η έδρα της ομάδας όμως είναι και θα είναι η πόλη μας!

7) Πολύ σύντομα σε συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσουμε την συνέχεια του οράματος μας, με στόχο το ΡΕΘΥΜΝΟ, η ομάδα όλης της Κρήτης να πάει ακόμα ψηλότερα και να συνεχίσει να κάνει περήφανους όλους τους Ρεθυμνιώτες και όλους τους Κρητικούς".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ