ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο μικρός Νικόλας ο... 1ος Molto Star

Ο μικρός Νικόλας ο... 1ος Molto Star

Ο μικρός Νικόλας, με συνοδεία τον πατέρα του κ. Βασίλη Θεοδωρή από το Ρέθυμνο, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ρεθύμνου στο ματς με την ομάδα της Ν. Κηφισιά.

Ο μικρός Νικόλας, με συνοδεία τον πατέρα του κ. Βασίλη Θεοδωρή από το Ρέθυμνο, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ρεθύμνου στο ματς με την ομάδα της Ν. Κηφισιά. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Κρητικών:

" Ο μικρός Νικόλας, με συνοδεία τον πατέρα του κ. Βασίλη Θεοδωρή από το Ρέθυμνο, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ρέθυμνο Aegean στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της ΑΕΝΚ Δημουλάς και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, μία προσφορά του MOLTO, Χρυσού Χορηγού του Ρέθυμνο Aegean.

Μάλιστα, ο μικρός τυχερός έστειλε ευχαριστήριο γράμμα δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την εμπειρία που έζησε:

«Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή.

Μου άρεσε πάρα πολύ που βρεθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο.

Μου άρεσε όταν τρώγαμε όλοι μαζί. Στο πρωινό μου μίλησε ο Gabriel!

Ήταν πολύ ωραία που είδα την ομάδα να παίζει στο γήπεδο της Κηφισιάς και μου άρεσε που βγήκα φωτογραφία με πολλούς παίκτες. Στενοχωρήθηκα λίγο γιατί ο φίλος μου ο Φάνης χτύπησε το πόδι του και έβαλε πάγο. Αλλά μπορούσε να περπατήσει και να με πάρει αγκαλιά!

Εύχομαι να κερδίσετε και τον Πανιώνιο και τον Παναθηναικό!

Με πολύ αγάπη,

Νικόλας".

Όσοι ζήλεψαν και θέλουν να ζήσουν αντίστοιχα αυτή την εμπειρία, την Παρασκευή 4/4 θα γίνει meet & greet σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθούν, ενώ ο διαγωνισμός Molto Stars θα επαναληφθεί το Σάββατο 5/4 στον αγώνα με τον Πανώνιο, με δώρο ταξίδι στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το Molto, πάντα κοντά στο Ρέθυμνο Aegean, σχεδιάζει και θα προσφέρει στους φίλους της ομάδας και άλλες εμπειρίες, όπως η διανομή των ειδικών συλλεκτικών κασκόλ της ομάδας, αλλά και μια ψηφοφορία για την ανάδειξη του Μolto MVP, του Πολυτιμότερου Παίκτη της ομάδας για φέτος. H ψηφοφορία θα συνοδευτεί από διαγωνισμό στον οποίο 3 τυχεροί θα κερδίσουν τη φανέλα του MVP με την υπογραφή του. Ο MVP και οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευτούν σε μια μεγάλη γιορτή, ανοικτή σε όλους τους φιλάθλους της πόλης!".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ