ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Ζντοβτς "τσεκάρει" τον Φιτζπάτρικ

BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Τσεντεβίτα του Γιούρι Ζντοβτς έχει βάλει στο "στόχαστρο" τον Τορλίν Φιτζπάτρικ του Ρεθύμνου, για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Το πέρασμά του από την ΑΕΚ φαίνεται πως έπεισε τον Γιούρι Ζντοβτς σχετικά με την ποιότητα και τις δυνατότητες κάποιων παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το "ξανθό σκυλί" συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Τσεντεβίτα, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στη χώρα μας, σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της νέας του ομάδας. Γι αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει κυκλώσει το όνομα του Τορλίν Φιτζπάτρικ, που αγωνίστηκε πέρσι στο Ρέθυμνο.

Ο 28χρονος φόργουορντ υπέγραψε πέρσι διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Ρέθυμνο, πράγμα που σημαίνει πως εφόσον η Τσεντεβίτα αποφασίσει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει την ελληνική ομάδα. Στο συμβόλαιό του δεν προβλέπεται κάποιο buy out, στοιχείο που δίνει τον πρώτο λόγο στο Ρέθυμνο, το οποίο έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως μπορεί να ανεβάσει την χρηματιστηριακή αξία των παικτών του και να καρπωθεί σημαντικά ποσά για να τους παραχωρήσει.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν έχει κάνει (επίσημα) κάποια κίνηση, μένοντας απλά σε υποθετικές συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και την ελληνική ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του, την ώρα που στο Ρέθυμνο εξετάζουν την αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες, προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Για την ιστορία, ο Τορλίν Φιτζπάτρικ είχε πέρσι 12.2 πόντους (με 37.7% στα τρίποντα), 6.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ