ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο "τελικός" της 6ης θέσης, στη Ρόδο

Ο "τελικός" της 6ης θέσης, στη Ρόδο

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το Ρέθυμνο στο Βενετόκλειο (18/04, 17:00) και οι Φάνης Κουμπούρας, Τόμας Λίντεν συμφώνησαν πως το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα θα κρίνει εν πολλοίς και την έκτη θέση στην κατάταξη.

Το Ρεθύμνο αντιμετωπίζει αύριο (18/04, 17:00) τον Κολοσσό στη Ρόδο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει την έκτη θέση στη βαθμολογία.

Το blog του Φάνη Κουμπούρα

Ο «τελικός» της 6ης θέσης και τα φανταστικά παιχνίδια!

"Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Μετά από καιρό ξαναμιλάμε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ!

Ελπίζω όλοι να περάσετε ωραία στις γιορτές και να ευχαριστηθήκατε τις οικογένειες σας αλλά και λίγο παραπάνω το φαγητό. Εγώ πέρασα τις γιορτές του Πάσχα με την γυναίκα μου στο Ρέθυμνο, καθώς ήμασταν καλεσμένοι σε ένα παραδοσιακό τραπέζι ενός πολύ καλού μου φίλου και περάσαμε φανταστικά. Πολλή φαγητό, γλυκά, ρακί. Θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ για την φιλοξενία.

Στα μπασκετικά τώρα, έχουν ξεκινήσει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας αν και οι ομάδες μας δεν έχουν πάει πολύ καλά στα πρώτα ματς πιστεύω ότι στα επόμενα θα είναι πολύ καλύτερες μέσα στις έδρες τους και θα είναι πολύ δύσκολο να τις κερδίσουν. Μην ξεχνάτε ότι το Σάββατο αρχίζουν βέβαια και τα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Για το πρωτάθλημα μας εμείς παίζουμε ένα «τελικό» στην Ρόδο με τον Κολοσσό, καθώς όποιος κερδίσει θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη της 6ης θέσης. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες αλλά με το να έχει προηγηθεί η διακοπή του πρωταθλήματος από τις 28 Μαρτίου δεν ξέρω σε τι ρυθμό μπορεί να βρίσκεται κανείς. Εμείς σίγουρα δουλέψαμε πολύ αλλά η διακοπή είναι μεγάλη και ελπίζω να μην μας επηρεάσει.

Να είστε όλοι καλά και να βλέπετε μπάσκετ γιατί τώρα πραγματικά έχει φανταστικά παιχνίδια".

Το blog του Τομ Λίντεν

Έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας

"Γεια σας και πάλι!

Πέρασε καιρός από τότε που αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά κόντρα στα Τρίκαλα. Είχαμε πάρει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, κυρίως λόγω των καλών ποσοστών που είχαμε στα σουτ. Έκτοτε είχαμε αρκετό διάστημα για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Παράλληλα γιορτάσαμε το Πάσχα που είναι μεγαλύτερη… υπόθεση εδώ στην Ελλάδα, παρά στη χώρα μου. Επίσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο στην ατομική βελτίωση, κάτι που δεν προλαβαίνεις να κάνεις όταν παίζεις κάθε εβδομάδα. Έτσι, μπορέσαμε να προετοιμαστούμε πολύ καλά για να αντιμετωπίσουμε τον επόμενό μας αντίπαλο.

Όσο πλησίαζαν οι μέρες για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, τόσο μελετούσαμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και μιλούσαμε για το πώς θα καταστρώσουμε τα σχέδιά μας. Έχουν ψηλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και είναι πολύ καλοί στο επιθετικό ριμπάουντ, με αυτόν τον τομέα να είναι το “κλειδί” του παιχνιδιού. Από την άλλη, θα είναι ήταν σημαντικό για εμάς να μην τους επιτρέψουμε τους αιφνιδιασμούς γιατί είναι δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού τους.

Πλέον έμειναν λίγα ματς για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και τα αποτελέσματα θα καθορίσουν την τελική μας κατάταξη. Το Ρέθυμνο είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία και αν τους νικήσουμε, θα έχουμε ελπίδες για την έκτη θέση, αλλιώς αν γίνει το αντίθετο δεν θα έχουμε εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή στα playoffs. Οπότε έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζουμε ο κόσμος της Ρόδου να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση που μας δίνει σε κάθε εντός έδρας ματς τη φετινή σεζόν.

Τομ"

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ