ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Γιαννόπουλος ανανέωσε για δύο χρόνια με το Ρέθυμνο

Παίκτης του Ρεθύμνου για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αποφάσισε να παραμείνει στο Ρέθυμνο, με τον Έλληνα φόργουορντ να ανανεώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κρήτης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος φόργουορντ εξέφρασε την χαρά του που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΓΟΡ.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χάρη Γιαννόπουλο για ακόμη δύο χρόνια.
Ο Γιαννόπουλος αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας, παραμένοντας μέλος της οικογένειας του Ρέθυμνο Cretan Kings.Την περσινή σεζόν προσέφερε τα μέγιστα για την είσοδο στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας σε σύνολο 26 αγώνων 8.27 πόντους (52.46% διπ., 34.55% τριπ., 82.2% β.), 4.15 ριμπάουντ, 1.42 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο".

Γιαννόπουλος: «Δεν μπορείς να βρεις αλλού συνθήκες καλύτερες από το Ρέθυμνο»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στο rethymnobc.gr αναφέρθηκε στους λόγους που έπαιξαν ρόλο στην παραμονή του, τονίζοντας πως ήταν προτεραιότητα του η ανανέωση, ενώ επεσήμανε πως δεν μπορείς να βρεις καλύτερες συνθήκες από το Ρέθυμνο." Πέρασα μία πάρα πολύ καλή χρονιά στο Ρέθυμνο. Δύσκολη όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά ταυτόχρονα έμαθα πολλά πράγματα και με βοήθησε πολύ να ωριμάσω και αγωνιστικά αλλά και στο θέμα της διαχείρισης των αποδυτηρίων σαν ένας από τους δύο αρχηγούς της ομάδας. Ήταν προτεραιότητα μου το να παραμείνω γιατί το ΡέθυμνοCretan Kingsμου έδινε τον ρόλο που ζητούσα.

Δηλαδή ήθελα να έχω αυτόν τον ηγετικό ρόλο και την πίεση που συνεπάγεται. Όσον αφορά στους στόχους θα πρέπει να είναι πάντα ομαδικοί. Σαν Χάρης και σαν ατομικό στόχο θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να προκριθεί ξανά στα πλέι οφ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να καταλάβει μία υψηλότερη θέση σε σχέση με την χρονιά που μας πέρασε. Για την πόλη του Ρεθύμνου τα λόγια είναι περιττά. Όσον αφορά αυτό το κομμάτι η χρονιά ήταν πολύ εύκολη γιατί ο κόσμος και γενικά το περιβάλλον σε κρατάει. Μπορείς εύκολα να μείνεις πολλά χρόνια. Ειδικότερα αν έχεις σκοπό να μείνεις στην Ελλάδα δεν νομίζω να βρεις συνθήκες καλύτερες από το Ρέθυμνo".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ