ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Φλεβαράκης αναλαμβάνει το Ρέθυμνο

Ο Φλεβαράκης αναλαμβάνει το Ρέθυμνο
Φλεβαράκης Σκουρτόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε ο Κώστας Φλεβαράκης να αποτελέσει τον διάδοχο του Θανάση Σκουρτόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου όντας ο εκλεκτός της διοίκησης της κρητικής ΚΑΕ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης όχι απλά ήταν το Νο1 φαβορί στην κούρσα του διαδόχου του Θανάση Σκουρτόπουλου στην περίπτωση της μη παραμονής του στη τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρει το χρίσμα. Κι αυτό καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ξεκινήσει και επίσημα το σχεδιασμό του νέου ρόστερ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης όλο αυτό το διάστημα που είχε αναπτυχθεί η φημολογία περί μη παραμονής του Θανάση Σκουρτόπουλου για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην άκρη του πάγκου του Ρεθύμνου. Τελικώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι λίγες μέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι δρόμοι της κρητικής ομάδας με το μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας χώρισαν.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν άργησε να βρεθεί ο διάδοχος του Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο λόγος για τον Κώστα Φλεβαράκη που θα αποτελέσει το νέο τεχνικό της ομάδας της Κρήτης όπως αποτελούσε κοινό μυστικό όλες αυτές τις ημέρες. Το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση και ακολούθως να ξεκινήσει το σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Ήδη εξάλλου ο πρώην τεχνικός των Τρικάλων, τα τρία τελευταία χρόνια με μία μικρή διακοπή που είχε πάει στην πολωνική Κόσζαλιν, έχει φροντίσει να κάνει τις πρώτες του διερευνητικές κινήσεις.

Το όνομα πάντως του Κώστα Φλεβαράκη δεν ήταν το μόνο που έπεσε στο τραπέζι μεταξύ των μελών της διοίκησης της κρητικής ΚΑΕ. Μεταξύ άλλων οι ιθύνοντες της ομάδας του Ρεθύμνου συζήτησαν σίγουρα και δύο ακόμη ονόματα. Του γνώριμου στο ελληνικό πρωτάθλημα Ιταλού τεχνικού Αντρέα Ματσόν που έχει περάσει από τον πάγκο των Πανιωνίου και Άρη και του Κύπριου Αντώνη Κωνσταντινίδη και πρώην της Σιγκάλ από το Κόσοβο.

Μετά τη διαφαινόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ρεθύμνου από τον Κώστα Φλεβαράκη απομένει να φανεί ποιος θα αποτελέσει το νέο τεχνικό των Τρικάλων. Το όνομα που ακούγεται ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες μέρες για την ομάδα της Θεσσαλίας είναι αυτό του τεχνικού του Κόροιβου Αμαλιάδας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους του Χάρη Μαρκόπουλου.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ