ΡΕΘΥΜΝΟ

Ντελινινκάιτις ο αντι-Κλουφ στο Ρέθυμνο

Ντελινινκάιτις ο αντι-Κλουφ στο Ρέθυμνο

Ο Σαρλόν Κλουφ αποδέχθηκε την πρόταση της Τορίνο, με το Ρέθυμνο να "απαντά" άμεσα στην απώλεια του Ολλανδού πλεϊμέικερ με την απόκτηση του Τόμας Ντελινινκάιτις.

Το ξεκίνημα του β' γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα βρει το Ρέθυμνο να έχει νέο πλεϊμέικερ, αφού ο Σαρλόν Κλουφ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο Ολλανδός πλεϊμέικερ αποδέχθηκε την πρόταση της Τορίνο, "σπάζοντας" το συμβόλαιό του. Το Ρέθυμνο, από την πλευρά του, δεν μπήκε εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να αλλάξει χώρια και να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν άργησε πάντως να βρει τον διάδοχό του αφού επήλθε άμεσα προφορική συμφωνία με τον Τόμας Ντελινινκάιτις. Ο Λιθουανός γκαρντ, που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, είπε το "ναι" στην πρόταση των Κρητικών, έχοντας νωρίτερα απορρίψει το συμβόλαιο που του προσέφερε άλλη ελληνική ομάδα, όσο κι αυτό της Μπολόνια (για ένα μήνα). Θυμίζουμε πως ο 33χρονος γκαρντ βρέθηκε νωρίτερα στη σεζόν στο "στόχαστρο" της ΑΕΚ , δίχως όμως να προχωρήσει επίσημα το ενδιαφέρον της "Ένωσης" για να τον επανεντάξει στο δυναμικό της.

Έτσι, κι έχοντας ένα εξάμηνο μακριά από τη δράση, ο Τόμας Ντελινινκάιτις θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με το Ρέθυμνο, να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου κι εν συνεχεία να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών (16/1, 17:00).

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ