ΡΕΘΥΜΝΟ

Ντελινινκάιτις: "Έχουμε τα φόντα για κάτι καλύτερο"

Ντελινινκάιτις: "Έχουμε τα φόντα για κάτι καλύτερο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τόμας Ντελινικάιτις μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε co-MVP (παρέα με τον Δημήτρη Μαυροειδή), τονίζοντας πως το Ρέθυμνο μπορεί να τα πάει καλύτερα στη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στη 17η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο τίτλος του MVP "κόπηκε" στα δύο, για τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Τόμας Ντελινικάιτις. Ο Λιθουανός γκαρντ, που επέστρεψε στη χώρα μας, έκανε τη διαφορά στη νίκη του Ρεθύμνου επί του Αρκαδικού (89-76) .

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ατομική διάκρισή του, είπε πως " εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα της ομάδας μου. Εάν η ομάδα κερδίζει τότε είμαι ευτυχισμένος και εγώ. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για αυτόν τον τίτλο αλλά όπως προείπα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και αυτό με ικανοποιεί διπλά".

- Ποια είναι η εκτίμηση σου για την πορεία του Ρεθύμνου Cretan Kings στην συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

" Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για κάτι καλύτερο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και όλα είναι πιθανά. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ αλλά μπορούμε και να κινδυνέψουμε. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Αν θες να πας στα πλέι οφ θα πρέπει να παίζεις καλά και να "ματώνεις" για το αποτέλεσμα".

- Ποια είναι η άποψη σου για το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, σε σύγκριση με τα προηγούμενα που πήρε μέρος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ;

" Δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη για το κατά πόσο ανταγωνιστική είναι η φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί έχω αγωνιστεί μόλις σε 4 ματς. Όμως, όπως ανέφερα παραπάνω οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, το οποίο αποδεικνύει πως σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ