ΡΕΘΥΜΝΟ

Νίκη για το Ρέθυμνο πριν το Κύπελλο Ελλάδος

Νίκη για το Ρέθυμνο πριν το Κύπελλο Ελλάδος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Ρέθυμνο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ (7/10). Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν στο "Ζηρίνειο" της Κηφισιάς (71-67), έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Ρόναλντ Σάφτενααρ.

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ρεθύμνου πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τον εκτός έδρας προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ (7/10). Οι Κρητικοί αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) στο "Ζηρίνειο" με αντίπαλο την Κηφισιά, της οποίας επικράτησαν με 71-67. Πρωταγωνιστής του φιλικού "διπλού" ήταν ο Ρόναλντ Σάφτενααρ που ηγήθηκε επιθετικά με του 16 πόντους που πέτυχε, με τους Σαρλόν Κλουφ (11 πόντοι) και Ράιαν Χάροου (10 πόντοι) να τον ακολουθούν.

Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει άμεσα στο Ρέθυμνο, με το αυριανό (4/10) πρόγραμμα να περιλαμβάνει ξεκούραση. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα επιστρέψουν στη δράση τη Δευτέρα (5/10) για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους εν όψει ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στην Κηφισιά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε πως "σήμερα η "εικόνα" μας ήταν σαφώς καλύτερη αλλά το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο. Η ομάδα έχει παίξει πολύ λίγα φιλικά. Δεν είμαστε έτοιμοι στον βαθμό που θα θέλαμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτό οφείλεται στα λίγα φιλικά, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα οι παίκτες να μην έχουν την δυνατότητα να βρεθούν μεταξύ τους και τώρα πιέζουμε στην προπόνηση για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάποια πράγματα πιο γρήγορα", για να προσθέσει:

"Πρέπει να λειτουργήσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο. Το να κερδίσουμε ή να χάσουμε ένα παιχνίδι δεν λέει τίποτα αρκεί να προετοιμαστούμε έτσι όπως πρέπει. Γενικά είχαμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα πιο καλό. Τώρα ξεκινάμε από Δευτέρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντική για μας η πρώτη εβδομάδα και πρέπει να ξεκινήσουμε σωστά".

Διαιτητές: Κορομηλάς - Μαγκλογιάννης.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 32-41, 52-56, 67-71.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου):Χατζηνικόλας 2, Σπυριδωνίδης 4, Γκίκας 2, Μαυροειδής 11, Κασελάκης 6(1), Χρυσικόπουλος 10(1), Στίγκερς 5 (1), Χογκ 21 (1), Μπρίστολ 6, Διαμαντάκος.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Σκουρτόπουλος): Κλουφ 11, Σχίζας 6 (1), Ρέλφορντ 8, Σάφτενααρ 16 (1), Γιαννόπουλος 6 (1), Χάροου 10, Κουκ 2, Καμπερίδης, Κορόλεφ 8 (1), Παναρετάκης, Θεοδωρίδης 3 (1), Δουλγεράκης.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ