ΡΕΘΥΜΝΟ

Μυκονιάτης: "Δυνατό τεστ με Πανελευσινιακό"

Μυκονιάτης: "Δυνατό τεστ με Πανελευσινιακό"

Την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, που φέρνει αντιμέτωπο το Ρέθυμνο με τον Πανελευσινιακό στην 1η αγωνιστική, σχολίασε ο βοηθός προπονητή των Κρητικών, Σταύρος Μυκονιάτης.

Τον Πανελευσινιακό θα υποδεχθεί στην Κρήτη η ομάδα του Ρεθύμνου στις 24 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί μετρούν δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα εντός έδρας ματς.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Σταύρος Μυκονιάτης, σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, δηλώντας ότι η αναμέτρηση θα είναι ένα πολύ καλό τεστ προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 για τη σεζόν 2014-2015.

Αναλυτικά τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Για μας όλα αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι περισσότερο στο πρόγραμμα μας σαν ματς προετοιμασίας. Είναι από τα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν για να δούμε το που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτά που δουλεύουμε. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα της Α1 κατηγορίας, ο οποίος ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας και μας αναγκάζει να μπούμε πολύ γρήγορα σε δυνατά «τεστ» για την ομάδα μου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και θα κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να μπούμε πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ νωρίς το παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν γνωρίζω πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε."

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ