ΡΕΘΥΜΝΟ

Μόρισον, ο "εκλεκτός" του Βετούλα

Μόρισον, ο "εκλεκτός" του Βετούλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντόμινικ Μόρισον είναι ο εκλεκτός του Νίκου Βετούλα για να αντικαταστήσει τον Χιου Ρόμπερτσον, ο οποίος αποχώρησε από το Ρέθυμνο. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού ο 28χρονος φόργουορντ.

Στην περίπτωση του Ντόμινικ Μόρισον -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- στράφηκε ο Νίκος Βετούλας για την ενίσχυση του Ρεθύμνου Cretan Kings για το υπόλοιπο της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Χιου Ρόμπερτσον. Ο 28χρονος φόργουορντ είναι ο "εκλεκτός" του προπονητή των Κρητικών για να μετακομίσει άμεσα στο "Μελίνα Μερκούρη", αφήνοντας πίσω του την Άνκαρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθύμνου Cretan Kings αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Ούτως ή άλλως, η διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα (λόγω των Χριστουγέννων) δίνει ένα μικρό αβαντάζ στους Κρητικούς να δουλέψουν εντατικά με τον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ και να τον εντάξουν στη φιλοσοφία τους.

Ο απόφοιτος του Oral Roberts δεν θα είναι πρωτάρης στα μέρη μας, αφού στο παρελθόν πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Ηλυσιακό (2013). Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σουηδία και Βέλγιο, πριν μετακομίσει στην Τουρκία, για λογαριασμό της Άνκαρα.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ