ΡΕΘΥΜΝΟ

Με κορυφαίο τον Μούντι άνοιξε τη σεζόν το Ρέθυμνο

Με κορυφαίο τον Μούντι άνοιξε τη σεζόν το Ρέθυμνο

Με άνετη επικράτηση επί του Ηρακλείου ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας του για τη σεζόν 2017-18 το Ρέθυμνο Cretan Kings. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός Χάρης Γιαννόπουλος έμεινε εκτός αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, όμως το Ρέθυμνο Cretan Kings επικράτησε εύκολα του Ηρακλείου (της Β' Εθνικής) και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα φιλικά προετοιμασίας του για την περίοδο 2017-18.

Μούντι, Χριστοδούλου, Ρόμπερσον και Ντάνιελς ήταν οι τέσσερις που ξεχώρισαν, με την ομάδα να αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσει εκεί τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας στο τουρνουά "Μαυροσκούφεια".

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 41-31, 64-49, 85-65

ΡΕΘΥΜΝΟ (Βετούλας): Χριστοδούλου 12(2), Ντάνιελς 11(1), Γκούντγουιν 9, Δραγάτης 4, Μέντλοκ 7(2), Κώττας 3, Ράιτ 7, Μούντι 16(2), Ρόμπερτσον 10(2), Θεοδωρίδης 6(2)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Λάκκας 11(1), Μαραγκουδάκης, Μποχωρίδης 9(1), Παπαδάκης 6, Λιανός 11(1), Πρωτογεράκης, Γουμενάκης, Χάλαρης 8(2), Σταμπουλής 12, Κίτσος 3(1), Πετράκης 5

" Ηταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας, ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν και κάποια όχι. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Σίγουρα η διάθεση των παιδιών ήταν κάτι που μας ικανοποίησε", είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ