ΡΕΘΥΜΝΟ

Με Κλουφ κλείνει τους ξένους

Με Κλουφ κλείνει τους ξένους

Το Ρέθυμνο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σαρλόν Κλουφ, ο οποίος αναμένεται να γίνει η τέταρτη φετινή μεταγραφή των Κρητικών.

Η αρχή των μεταγραφών έγινε με τον Κορόλεφ για να τον ακολουθήσουν οι Ρέλφορντ και Κουκ. Το Ρέθυμνο συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται ότι μένει πιστό στην... παράδοση που το θέλει πριν τα μέσα Ιουλίου να έχει κλείσει τις θέσεις ξένων.

Εκτός των τριών προαναφερθέντων (Κορόλεφ, Ρέλφορντ, Κουκ) και τους Κάουνσιλ, Σάφτενααρ που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΑΓΟΡ, η ομάδα της Κρήτης έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Σαρλόν Κλουφ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Θανάση Σκουρτόπουλου για την περιφέρεια.

Ο Κλουφ είναι 25 ετών (1990) και κατάγεται από το Σουρινάμ, όμως είναι κάτοχος Ολλανδικού διαβατηρίου κάτι που σημαίνει ότι λογίζεται ως κοινοτικός. Αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ και την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας όπου με τη φανέλα της Ίσταμπουλ μέτρησε κατά μέσο όρο 19.8 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ