ΡΕΘΥΜΝΟ

Μανουκαράκης: "Η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της…"

Μανουκαράκης: "Η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της…"

Ο Ηρακλής Μανουκαράκης, Πρόεδρος του Ρεθύμνου, τόνισε πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους τους, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε παίκτες και προπονητικό-τιμ.

Ο Πρόεδρος του Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό TEAM FM 102 και στην εκπομπή "Φάτσες για Ραδιόφωνο". Ο Πρόεδρος της ομάδας μας μίλησε για όλους και για όλα, εκφράζοντας την πίστη του ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings θα βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες και θα πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κου Ηρακλή Μανουκαράκη: «Η ομάδα ξεκίνησε αρνητικά. Ουσιαστικά οι δύο ήττες από Αρκαδικό και Λαύριο μας έχουν πειράξει. Γνωρίζετε ότι το ματς στον Κολοσσό ήταν εξαρχής δύσκολο σε μία σκληρή έδρα. Εν αντιθέσει με τον Αρκαδικό και το Λαύριο. Η ομάδα δεν δούλευε αρμονικά στο ξεκίνημα και δεν εκπλαγήκαμε ουσιαστικά από αυτές τις ήττες. Είχαμε κάποια προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας.

Κάναμε κάποιες λάθος επιλογές. Αναφέρομαι στον Κορόλεφ ο οποίος δεν περιμέναμε ότι δεν θα πετύχει. Προέκυψε ο τραυματισμός του Κουκ και ρισκάραμε, περιμένοντας τον να τον δούμε στο γήπεδο. Αυτό ήταν λάθος εκ του αποτελέσματος. Πλέον η ομάδα αυτή την εβδομάδα είναι πλήρης και θέλουμε να είμαστε έτσι από εδώ και στο εξής, να δουλέψουν οι κόουτς για να ξεκινήσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Δεν έχουμε απογοητευτεί. Η ομάδα πιστεύουμε ότι είναι καλή και θεωρούμε ότι στο τέλος θα επιτύχουμε τους στόχους μας».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου είπε: «Αναφορικά με την γκρίνια της κερκίδας και εγώ σαν φίλαθλος έχω τις ίδιες αντιδράσεις. Αποθεώνω κάποιον όταν πάει καλά, ενώ γίνεται το αντίθετο στην αντίθετη περίπτωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Για τον προπονητή και το ψυχολογικό κομμάτι ανέφερε: «Η ιστορία του δείχνει κατά πόσο καλός ή κακός είναι ο προπονητής μας. Και πέρυσι είχαμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά τελικά τερματίσαμε 6οι σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε και τι άκουσε ο Γιάννης Καλαμπόκης την περασμένη σεζόν. Είδατε τι 2ο γύρο έκανε, ενώ βλέπουμε και τώρα που βρίσκεται. Γενικά είμαστε μία ομάδα υπομονής.

Δεν σημαίνει ότι με δύο ή τρεις ήττες θα έχουμε προβλήματα και θα αρχίσουμε να διώχνουμε παίκτες. Οι αλλαγές που πραγματοποιήσαμε ήταν ούτως ή άλλως προγραμματισμένες. Ο Κάρτερ είχε έρθει από το Σάββατο. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα επικρατεί ηρεμία.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, το οποίο είναι και το βασικότερο πρόβλημα. Θα δείτε ότι σε όλα τα ματς που χάσαμε πλην του Κολοσσού, χάθηκαν λόγω άγχους. Έχουμε κάνει τις τελευταίες δύο μέρες πολλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό βέβαια που θα μας βοηθήσει αρκετά σε αυτό το θέμα είναι ο κόσμος που θα μας στηρίξει το Σάββατο απέναντι στα Τρίκαλα».

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα τόνισε: «Οφείλουμε να κερδίσουμε το Σάββατο μέσα στην έδρα μας. Δεν θέλουμε να χάνουμε παιχνίδια στο «Μελίνα Μερκούρη». Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα έχουμε κάνει όλα αυτά που χρειάζονται, ώστε η ομάδα να μην επηρεάζεται και να μην έχει προβλήματα. Όποιο πρόβλημα και να προκύψει έχουμε την δυνατότητα να το ξεπεράσουμε.

Ότι και να γίνει πρέπει να ξέρουν οι Ρεθυμνιώτες ότι δεν έχουμε πρόβλημα υποβιβασμού, όπως ακούω τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα θα βελτιωθεί. Στόχος μας παραμένει η είσοδος στην 8άδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αναβαθμιστεί. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Μετά τον Δεκέμβρη θεωρώ ότι θα προκύψουν άλλα προβλήματα στην Λίγκα και το Ρέθυμνο CretanKingsδεν θα έχει. Τα κάπιταλ κοντρόλς και η κρίση θα επηρεάσουν τις ομάδες. Το Ρέθυμνο δεν είναι «φωτοβολίδα». Έχει σταθερότητα. Περνάει τώρα μία αγωνιστική κρίση αλλά όλα θα αλλάξουν. Βρίσκουμε το πρόβλημα και το διορθώνουμε».

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ