ΡΕΘΥΜΝΟ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ρεθύμνου

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ρεθύμνου

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Αegean ενημερώνει με ανακοίνωση της τους φίλους της ομάδας σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου γνωστοποίησε ότι ξεκινά σήμερα Τρίτη(22/7) η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2014-2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Με το σύνθημα «ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ- ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» το Ρέθυμνο Aegean έθεσε από σήμερα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2014/15.

Προτεραιότητα για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας έχουν οι παλιοί κάτοχοι που μπορούν να την προμηθευτούν μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ ταυτόχρονα αίτηση για σειρά προτεραιότητας μπορούν να κάνουν και νέοι ενδιαφερόμενοι.

Το Ρέθυμνο Aegean αποφάσισε τα εισιτήρια διαρκείας να διατεθούν και φέτος χωρίς καμία αύξηση στην τιμή, εκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που εξακολουθεί να περνά η χώρα μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 60 €.

Μία καινοτομία στις φετινές κάρτες, που θα συζητηθεί, είναι η ανάδειξη των μοναδικών μνημείων της πόλης μας που θα διαφημιστούν μέσα από τα διαρκείας.

Σημεία διάθεσης αλλά και για όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι φίλοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean στην Λεωφ. Κουνουριώτη 129 και στο τηλέφωνο 2831036279".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ