ΡΕΘΥΜΝΟ

Κωνσταντινίδης: "Η πίεση στο μέρος του Κολοσσού"

Κωνσταντινίδης: "Η πίεση στο μέρος του Κολοσσού"

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης και ο Μπράντον Εντουαρντς μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου CRETAN KINGS για την αυριανή πρεμιέρα με τον Κολοσσό στο “Βενετόκλειο”.

Από τη Ρόδο θα αρχίσει (το Σάββατο στις 17:00) τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα της Basket League το Ρέθυμνο. Εκεί η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό και όπως λένε οι Κρητικοί, δεν αισθάνονται καθόλου πίεση.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν ο Τόνι Κωνσταντινίδης και ο Μπράντον Εντουαρντς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου:

Κωνσταντινίδης: “Η πίεση στην ομάδα του Κολοσσού”

“Για να είμαι ειλικρινής η ομάδα μέρα τη μέρα φαίνεται και παρουσιάζεται σαφώς καλύτερη. Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν για να είμαστε ειλικρινείς διότι τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια και του Κυπέλλου δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε και να δέσουμε ως ομάδα όπως θα θέλαμε. Μετά τον αποκλεισμό από την Κύμη ξέραμε ότι είχαμε μιάμιση εβδομάδα μπροστά μας. Προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτό το διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη.

Σίγουρα καμία ομάδα δεν θα είναι στο 100% αύριο, όμως θεωρώ πως είμαστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά, ώστε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Κολοσσός δείχνει να είναι πάρα πολύ δυνατός με πλήρη ισορροπία σε όλες τις θέσεις, με δύο παίκτες ισάξιους σε κάθε μία από αυτές. Η πίεση, όμως, είναι στο μέρος του καθώς παίζουν εντός έδρας”.

Έντουαρντς: “Το “κλειδί” είναι τα ριμπάουντ και η άμυνα”

“Νομίζω πως είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό. Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ανταγωνιστικό. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω πως θα κριθεί στην δύναμη.

Το «κλειδί» της αναμέτρησης θεωρώ πως θα είναι τα ριμπάουντ και η άμυνα. Θα πρέπει να πιέσουμε για 40 λεπτά και να τους περιορίσουμε ειδικότερα μέσα στην ρακέτα, όπου έχει την δύναμη της”.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ