ΡΕΘΥΜΝΟ

Κοντά σε Χόμπσον το Ρέθυμνο

Κοντά σε Χόμπσον το Ρέθυμνο
AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Κοντά στην απόκτηση του Ντάρινγκτον Χόμπσον βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο προσέγγισε τον 30χρονο γκαρντ/φόργουορντ λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο Βίκος Cola.

Ο Ντάρινγκτον Χόμπσον ήρθε στην Ελλάδα πριν από ένα μήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου Βίκος Cola, δίχως όμως να καταφέρει να φορέσει τη φανέλα του λόγω του προβλήματος που προέκυψε με την Ατένας ντε Κόρντομπα της Αργεντινής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε προπονήσεις με τους "κυανέρυθρους", πλην όμως δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα τους αφού η διοίκηση του συλλόγου αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό των 10.000 δολαρίων που προβλεπόταν ως μπάι άουτ. Λίγες ημέρες μετά, ο παίκτης ξεκίνησε προπονήσεις με το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σε τέτοιο σημείο που η κρητική ομάδα είναι κοντά στην απόκτησή του, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Κύμη πριν από μερικές ημέρες, εκεί όπου πιστοποιήθηκε πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ