ΡΕΘΥΜΝΟ

"Κηπουρέματα" σε 5 Δημοτικά Σχολεία

"Κηπουρέματα" σε 5 Δημοτικά Σχολεία

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης "RETHYMNO ASSIST" συνεχίζεται δυναμικά, με την δράση "Κηπουρέματα" να ξεκινά σε 5 Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Η 2 σεζόν του "RETHYMNO ASSIST" έχει ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζεται με την επίσκεψη σε ακόμη 5 Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της Δράσης "Κηπουρέματα" Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο τιμ μάνατζερ του Ρέθυμνο Cretan Kings Γιώργος Κούμουλος επισκέφθηκαν τα σχολεία, με τους μαθητές των 1ου, 6ου, 7ου, 13ου και 16 Δημοτικών Σχολείων να ξεκινούν τα φυτέματα στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια.

Η Δράση του 1 Δημοτικού σχολείου συνεχίστηκε στο κτήμα «Περιβόλα» το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» της παλιάς πόλης που έχουν καλλιεργήσει και έχουν «υιοθετήσει» οι μαθητές και οι γονείς. Μάλιστα, την σοδειά τους την προσέφεραν στα συσσιτία της Μικρής Παναγίας «Η κυρία των Αγγέλων».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, τους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και τους διευθυντές που προσφέρουν ανιδιοτελώς την βοήθεια τους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ