ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάρτερ: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στην Καβάλα"

Κάρτερ: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στην Καβάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάριους Κάρτερ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας ως μεγάλη χαμένη ευκαιρία το παιχνίδι με την Καβάλα. Τι είπε για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ (19/3, 17:00).

Το Ρέθυμνο έχασε στην Καβάλα μια καλή ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη οκτάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού το καλάθι του Τσβάνταρ Κοστόφ στο φινάλε της παράτασης έδωσε στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου το κίτρινο φύλλο αγώνα -αντί για το ροζ. Αυτή την εβδομάδα, οι Κρητικοί έχουν ακόμη πιο δύσκολο έργο αφού απέναντί τους θα βρουν την ΑΕΚ, που "καίγεται" για τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την τρίτη θέση στη regular season.

Ο Ντάριους Κάρτερ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για το παιχνίδι με την "Ένωση" λέγοντας πως " είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως και όλα τα επόμενα αν θέλουμε να έχουμε τύχη για τα πλέι οφ. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία στην Καβάλα στην παράταση. Η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για πλέι οφ πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε", ενώ κατέληξε:

" Αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι στο κομμάτι της άμυνας. Νομίζω το "κλειδί" είναι η άμυνα για αυτό το ματς. Κάναμε κάποια λάθη και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να έχουμε καλύτερη εικόνα το Σάββατο".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ