ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάουνσιλ: "Όσο πιο ψηλά"

Κάουνσιλ: "Όσο πιο ψηλά"

Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ μίλησε για την ερχόμενη συνάντηση του Ρεθύμνου (Σάββατο 28/3, με την Κηφισιά), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League και εξήγησε τι θέλει η παρέα του και πώς θα το πάρει.

Το Σάββατο (28/3) το Ρέθυμνο θα βρεθεί αντιμέτωπο με την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στις 17:00 το απόγευμα, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βίνσεντ Κάουνσιλ, στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών.

" Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας την φετινή σεζόν, ο Βίνσεντ Κάουνσιλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο ματς, στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ενώ προσκάλεσε για ακόμη μία φορά τον κόσμο στο γήπεδο. «Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Κηφισιά είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αυτό που χρειαζόμαστε και πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Η Νέα Κηφισιά θα έρθει προετοιμασμένη αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να ανταποκριθούμε στα αμυντικά μας καθήκοντα. Θα πρέπει να προσέξουμε γιατί οι αντίπαλοι διαθέτουν μεγάλη δύναμη κάτω από την ρακέτα, ενώ έχουν πολύ καλούς σουτέρ.

Επίσης, θα ήθελα να προσκαλέσω τους φιλάθλους μας για ακόμα μία φορά στο γήπεδο. Μας στηρίζουν και μας βοηθούν σε κάθε εντός έδρας αγώνα και αυτό χρειαζόμαστε και σε αυτό το ματς".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ