ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλαφατάκης: "Μεταμόρφωση προς το καλύτερο"

Καλαφατάκης: "Μεταμόρφωση προς το καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δίνει το σύνθημα για νίκη του Ρεθύμνου επί του Πανιωνίου και ξεκαθαρίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν με μυαλό και πάθος

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας προπονητής χαρακτηρίζει τον Πανιώνιο την τρίτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το Ρέθυμνο θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει τη νίκη.

"Μοναδική μας επιλογή το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο είναι η νίκη για να διεκδικήσουμε μία θέση που θα οδηγήσει στα πλέι οφ. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια, οπότε αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω από την παραμονή που έχουμε εξασφαλίσει", τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Θα πρέπει τα παιδιά να δώσουν το 100%, να παίξουν με μυαλό και με πάθος γιατί έχουμε απέναντι μας την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τόσο σε ποιότητα όσο και σε αποτελέσματα. Από ότι έχει αποδειχτεί, στο γήπεδο μας μεταμορφωνόμαστε προς το καλύτερο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στα πλέι οφ.

Είναι πολύ σημαντικό για μία επαρχιακή ομάδα να είναι συνέχεια σε υψηλές θέσεις και στην οκτάδα, απλά υπάρχουν και μεταβατικοί περίοδοι. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και πρέπει να μας στηρίξει όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, δηλαδή γεμίζοντας το γήπεδο, δίνοντας μας την ώθηση που χρειαζόμαστε".

Ο Ανδρέας Κανονίδης, με τη σειρά του, επεσήμανε ότι: "Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας. Ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς δεν φοβόμαστε γιατί διαθέτουμε εξίσου πολύ καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ. Φυσικά, σε κάθε αγώνα στο ‘σπίτι’ μας ο κόσμος παίζει τον κυρίαρχο ρόλο γιατί αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ