ΡΕΘΥΜΝΟ

Η συνέντευξη Τύπου του "Οικονομάκης"

Η συνέντευξη Τύπου του "Οικονομάκης"

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Διεθνές τουρνουά "Οικονομάκης" έχει ξεκινήσει και την Παρασκευή (3/10) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή όλων των προπονητών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά

Το "Μελίνα Μερκούρη" έχει ήδη φορέσει τα καλά του και περιμένει το αυριανό (2/10, 19.00) παιχνίδι του Ρεθύμνου με την πρωταθλήτρια Λιβάνου, Αλ Ριγιάντι που θα ανοίξει την αυλαία του 4ου Διεθνούς τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης". Στο τουρνουά που θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (5/10) θα συμμετάσχουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ούνιξ Καζάν και Αλ Ριγιάντι.

Οι αποστολές όλων των ομάδων θα βρίσκονται στην Κρήτη την Πέμπτη το βράδυ και γι αυτό η ΚΑΕ Ρέθυμνο αποφάσισε η συνέντευξη Τύπου να γίνει την Παρασκευή προκειμένου να παραβρεθούν και οι προπονητές των ομάδων. Πιο συγκεκριμένα το παρών στη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσουν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος (Ρέθυμνο), Γιώργος Μπαρτζώκας (Ολυμπιακός), Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ), Αργύρης Πεδουλάκης (Ούνιξ Καζάν) και ο Λευτέρης Σούμποτιτς (Αλ Ριγιάντι).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ρέθυμνο αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοινώνει ότι η συνέντευξη Τύπου για το 4ο Διεθνές Τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" (2-5/10 στο "Μελίνα Μερκούρη") θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 12:00, στο ξενοδοχείο "ΙΔΑΙΟΝ". Το παρών στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι προπονητές του Ρέθυμνο, του Ολυμπιακού, της Unics Kazan, του ΠΑΟΚ και της Al Riyadi, οι οποίοι θα μιλήσουν για την συμμετοχή τους στο τουρνουά".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ