ΡΕΘΥΜΝΟ

Η νέα αφίσα του "Οικονομάκης"

Η νέα αφίσα του "Οικονομάκης"

Με το βλέμμα στραμμένο στο Κύπελλο είναι το Ρέθυμνο, όμως το τμήμα marketing ετοιμάζεται πυρετωδώς για το τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης". Δείτε τη νέα αφίσα του Διεθνούς τουρνουά που θα διεξαχθεί 2 με 5 Οκτωβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Διεθνές τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" έχει ξεκινήσει για τα καλά κι όλοι στην πόλη του Ρεθύμνου προετοιμάζονται για να φέρουν εις πέρας μία ακόμα άρτια διοργάνωση. Στο τουρνουά που θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" θα υπάρχουν και δύο ομάδες Euroleague, καθώς μετά τον Ολυμπιακό και η Ούνιξ Καζάν θα βρίσκεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Το τμήμα marketing της κρητικής ΚΑΕ δεν σταματά και με το 4ο "Πέτρος Οικονομάκης" να πλησιάζει παρουσίασε τη νέα αφίσα της διοργάνωσης, μέσα στην οποία υπάρχει και το πρόγραμμα του τουρνουά.

Η νέα αφίσα του "Οικονομάκης"

Κουμπούρας: "Στόχος μας η νίκη"

Από εκεί και πέρα σε ρυθμούς Κυπέλλου βρίσκεται η ομάδα του Ρεθύμνου, καθώς μετά τη νίκη- πρόκριση επί του Πανελευσινιακού προετοιμάζεται πλέον για το αυριανό (28/9) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης. Για το παιχνίδι με το "δικέφαλο" μίλησαν ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Χάρης Κουλουριώτης και ο Φάνης Κουμπούρας.

Αναλυτικά ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Χάρης Κουλουριώτης τόνισε: " Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Τα ματς αυτά ούτως ή άλλως είναι νωρίς για αυτή την περίοδο και τα θεωρώ ως καλά τεστ ενόψει της συνέχειας. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη. Η ΑΕΚ είναι διψασμένη για επιτυχίες μετά την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία. Δείχνει ότι είναι ομάδα με όρεξη. Έχει γεμίσει το ρόστερ της με καλές μεταγραφές. Από την μεριά μας, όπως θα είδατε εναντίον του Πανελευσινιακού, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και η ομάδα δείχνει να έχει αρκετό ταλέντο αλλά ακόμα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Από την πλευρά των παικτών ο Φάνης Κουμπούρας υποστήριξε πως: " Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση γιατί το Κύπελλο είναι μία καλή ευκαιρία για διάκριση. Θα ήταν καλό για μας να παίξουμε και άλλα παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μία καινούρια ομάδα και σίγουρα θα βασιστεί στην ενέργεια που βγάζει. Παίζουμε εκτός έδρας και ο κόσμος της θα την βοηθήσει αρκετά για να πάρουν τη νίκη και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ