ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιαννόπουλος: "Θα δούμε ματσάρες στην Euroleague!"

Γιαννόπουλος: "Θα δούμε ματσάρες στην Euroleague!"

Το Ρέθυμνο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό (13/4, 17:30) ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις στα playoffs της Euroleague.

Το Ρέθυμνο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αύριο (13/4, 17:30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στα προημιτελικά της Euroleague που ξεκινούν απόψε (12/4)!

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στο esake.gr

Στόχος επετεύχθη

"Αύριο η ομάδα θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Όμως, εγώ δεν θα μπορέσω να βοηθήσω λόγω του διαστρέμματος που έπαθα στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά η ομάδα κατέκτησε τον στόχο της, οπότε μικρή σημασία έχουν όλα τα άλλα. Έστω κι αν ήρθε σαν δώρο αφού με την ήττα απέναντι στον Άρη μπήκαμε σε περιπέτειες. Τέλος καλό όλα καλά κι η ομάδα που είχε τόσα προβλήματα υγείας - ατυχίες μέσα στη χρονιά κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν μια θέση στα πλέι οφ. Ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι όλα αυτά που λέμε οι επαγγελματίες αθλητές είναι δεδομένο, δεν χρειάζεται να τα γράψω.

Το θέμα των ημερών είναι το άλλο όμως. Τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινάνε σήμερα και θα δούμε πολλές ματσάρες. Ποιο παιχνίδι να διαλέξεις; εντάξει θα μου πείτε τώρα τον Ερυθρό Αστέρα να δούμε με την ΤΣΣΚΑ; Αυτή η σειρά δεν θα είναι σκούπα, το αουτσάιντερ είναι η πιο μαχητική ομάδα στην Ευρώπη. Ενώ από την άλλη έχεις τον Ζοτς απέναντι στην πιο απρόβλεπτη ομάδα της χρονιάς.

Τα αυριανά παιχνίδια είναι πιο αμφίρροπα. Όχι επειδή τερμάτισαν σε παρόμοιες θέσεις στο τοπ 16, αλλά επειδή οι φιλοσοφίες των ομάδων που παίζουν αντίπαλοι, δηλαδή Κουμπάν- Μπάρσα και Λαμποράλ – Παναθηναϊκός διαφέρουν τόσο πολύ σε φιλοσοφία παιχνιδιού μεταξύ τους. Προσδεθείτε λοιπόν κι ας απολαύσουμε μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ".

Song of the week

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ