ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιαννόπουλος: "Παντού playoffs!"

Γιαννόπουλος: "Παντού playoffs!"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (20/4, 17:30) το Ρέθυμνο στον πρώτο προημιτελικό και ο Χάρης Γιαννόπουλος bloggάρει για τα playoffs στο ΝΒΑ, την Euroleague και την Basket League ΣΚΡΑΤΣ (VIDEO).

Το Ρέθυμνο επιστρέφει αύριο (20/4, 17:30) στο ΣΕΦ για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό και ο Χάρης Γιαννόπουλος σχολίασε την αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ, την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στο esake.gr

"Η αγωνιστική σεζόν φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της, με αποτέλεσμα όλοι (Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Euroleague, NBA) να κινούνται σε ρυθμό playoffs. Οι Γουόριορς συνεχίζουν ακάθεκτοι (με ή χωρίς Κάρι), οι Καβαλίερς θέλουν να παραμείνουν… υγιείς κι οι Σπερς ακολουθούν πάντα σιωπηλοί περιμένοντας να κερδίσουν ακόμα ένα πολύτιμο δαχτυλίδι.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, την δική μας, τα πράγματα είναι εξίσου συναρπαστικά καθώς περιμέναμε μπρέικ που δεν ήρθαν και καμιά μεγάλη έκπληξη έως τώρα. Στο μοναδικό μπρέικ που έγινε, δεν θεωρώ πως ήταν έκπληξη το «διπλό» της Μπαρσελόνα. Σε καμία περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση της σειράς του με την Λαμποράλ, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει με νίκη την παράσταση που έδωσε. Τώρα ελπίζει να κάνει 3 νίκες στη σειρά για να φύγει για Βερολίνο τον Μάιο. Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν οι 2 νίκες της Φενέρ διότι χωρίς τον Βέσελι η ομάδα έμοιαζε αποδυναμωμένη, όμως οι Τούρκοι είχαν διαφορετική άποψη.

Τέλος στα δικά μας πλέι οφ και τους πρώτους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον ΠΑΟΚ να σοκάρει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, η οποία κινδυνεύει να μείνει εκτός. Ο Άρης συνεχίζει το βιολί του και την ξέφρενη πορεία του φυσικά, ενώ εμείς θα ξεκινήσουμε αύριο.

Υ.Γ. Αν δεν τα ξαναπούμε καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια.

Song of the millenium:

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ