ΡΕΘΥΜΝΟ

"Φουλάρει" για Λόσον το Ρέθυμνο

"Φουλάρει" για Λόσον το Ρέθυμνο

Η ενίσχυση της φροντ λάιν του Ρεθύμνου χρειάζεται ενίσχυση, με τον Κώστα Φλεβαράκη να έχει ξεχωρίσει τον Κένι Λόσον για τη θέση του βασικού σέντερ της ομάδας (VIDEO).

Το Ρέθυμνο συνεχίζει να αναζητά στην αγορά τους παίκτες που θα επανδρώσουν το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του να οριοθετούν τους στόχους τους για το φετινό καλοκαίρι.

Την ώρα λοιπόν που στην Κρήτη βρίσκονται στο "περίμενε" για τον Μιχάλη Πελεκάνο , έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κένι Λόσον για το "5". Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 28χρονος σέντερ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει μάλιστα αρκετά, σε σημείο που δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.

Ποιος είναι όμως ο Κένι Λόσον; Πρόκειται για ύψους 2μ07 σέντερ, ο οποίος έχει αποφοιτήσει από το Creighton (το 2011) και πέρσι αγωνίστηκε στην Ιταλία με τα χρώματα της Ρεκανάτι. Η ομάδα του τερμάτισε στην προτελευταία θέση του α' ομίλου της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος. Παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα εντυπωσιακά νούμερα που είχε, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 20.4 πόντους (με 58.3% στα δίποντα, 36.4% στα τρίποντα και 71.1% στις βολές) και 10.6 ριμπάουντ στα 34.6 λεπτά που αγωνιζόταν κατά μέσο όρο.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά στο Ρέθυμνο είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν για να τον αποκτήσουν και να ισχυροποιηθούν κάτω από το καλάθι.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ