ΡΕΘΥΜΝΟ

"Φορτσάρει" για Χριστοδούλου το Ρέθυμνο

"Φορτσάρει" για Χριστοδούλου το Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου βρίσκεται στο "στόχαστρο" του Ρεθύμνου, το οποίο θέλει να αποκτήσει τον 21χρονο γκαρντ είτε ως ελεύθερο είτε ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Μπορεί η παραμονή του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο του Ρεθύμνου να είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στο Ρέθυμνο να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Εσχάτως οι Κρητικοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα του Κοροίβου.

Ο 21χρονος γκαρντ ανήκει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας το 2013, δίχως όμως να βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το έργο του Ρεθύμνου, το οποίο θα τον αποκτήσει είτε με τη μορφή δανεισμού από τους "ερυθρόλευκους" είτε ως δανεικό για ένα χρόνο.

Παράλληλα όμως, στο Ρέθυμνο δεν σταματούν να ψάχνουν για παίκτες στην ξένη αγορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται εν αναμονή απάντησης από κοινοτικό γκαρντ σε πρόταση που του έχουν καταθέσει.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ