ΡΕΘΥΜΝΟ

Επισημοποιήθηκε του Φλεβαράκη στο Ρέθυμνο

Επισημοποιήθηκε του Φλεβαράκη στο Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος διαδέχεται τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο της ομάδας. Νέος ρόλος για τον Γιώργο Κούμουλο.

Σε ρυθμούς... Κώστα Φλεβαράκη κινείται από την Πέμπτη (26/5) το Ρέθυμνο, το οποίο επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον έμπειρο τεχνικό. Ο πρώην προπονητής των Τρικάλων αποχώρησε από τη θεσσαλική ομάδα μετά από τρία χρόνια παρουσίας για να διαδεχθεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο των Κρητικών, έχοντας ως στόχο να τους διατηρήσει εντός των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η παρουσίασή του έγινε το πρωί της Πέμπτης (26/5) από τους Κωστή Ζομπανάκη (ιδιοκτήτης) και Ηρακλή Μανουκαράκη (πρόεδρος), με τον ίδιο να δηλώνει πως " ευχαριστώ τη διοίκηση του Ρεθύμνου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Είναι μια από τις πιο σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Βοηθά τη νεολαία να έρθει πιο κοντά στο άθλημα και υπόσχομαι να κάνουμε τον κόσμο να έχει παραπάνω από έναν λόγους για να έρθει στο γήπεδο. Μέσ από την ομαδική δουλειά και την καλή συνεργασία θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα".

Παράλληλα, στο περιθώριο της παρουσίασής του, ανακοινώθηκε η αλλαγή ρόλου του Γιώργου Κούμουλου. Ο πρώην πλεϊμέικερ των Κρητικών θα εκτελεί πλέον χρέη τεχνικού διευθυντή, και όχι τιμ μάνατζερ, θέση που είχε μέχρι πρότινος.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ