ΡΕΘΥΜΝΟ

Επαγγελματίες οι Πανατεράκης και Πατάτας

Επαγγελματίες οι Πανατεράκης και Πατάτας

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τους... επαγγελματίες Γιάννη Παναρετάκη και Γιάννη Πατάτα, που θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για ακόμη μια χρονιά, το Ρέθυμνο φρόντισε να υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια με παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αυτή τη φορά οι... τυχεροί ήταν οι Γιάννης Παναρετάκης και Γιάννης Πατάτας.

Ο πρώτος έχει ύψος 2μ02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ, ενώ ο δεύτερος με ύψος 1μ80 παίζει ως γκαρντ. Αμφότεροι είναι γεννημένοι το 1997.

" Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρέθυμνο Aegeanγια την ευκαιρία που μου δίνει. Είναι ένα μεγάλο "βήμα" για μένα. Από μικρός που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ είχα το όνειρο να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην μεγάλη ομάδα. Το όνειρο όμως δεν σταματάει εδώ αλλά τώρα αρχίζει. Ξεκινάει η δύσκολη δουλειά ώστε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα", δήλωσε ο Γιάννης Παναρετάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με τον Γιάννη Πατάτα να προσθέτει:

" Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και την Διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean για την ευκαιρία να αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα. Βλέπω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται και η σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων έπιασε τόπο. Είναι ένα όνειρο που ήθελα από μικρός να πραγματοποιήσω και η διοίκηση μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα".

Από την πλευρά του, ο Ηρακλής Μανουκαράκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος) δήλωσε: " Βλέπουμε ότι και φέτος ανέβηκαν δύο παιδιά από τις ακαδημίες μας στην μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι μεγάλη μας χαρά. Το πλάνο που έχουμε φτιάξει βλέπουμε ότι σιγά-σιγά υλοποιείται. Τα παιδιά το αξίζουν. Έχουν το ταλέντο και αυτό που χρειάζονται πλέον είναι μυαλό και η συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν. Πρέπει να αφοσιωθούν στη δουλειά γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και τους θέλουμε να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και γιατί όχι κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουν και να γίνουν από τους βασικούς συντελεστές όπως και ο Μάρκος Δουλγεράκης".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ