ΡΕΘΥΜΝΟ

Ένωσαν τις... δυνάμεις τους Θρυλέων, Mr. Green και Κερατούκλης

Ένωσαν τις... δυνάμεις τους Θρυλέων, Mr. Green και Κερατούκλης

Ο Mr. Green και ο Θρυλέων ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι του Κερατούκλη στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ρέθυμνο (PHOTOS).

Τόπος; Το Ρέθυμνο. Ο λόγος; Φιλανθρωπικός. Οι πρωταγωνιστές; Ο... Κερατούκλης, ο Mr. Green και ο Θρυλέων, οι μασκότ του Ρεθύμνου, του Παναθηναϊκού Seajets και του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν όλοι μαζί στο διήμερο φεστιβάλ "Ας παίξουμε για το Χαμόγελο", το οποίο διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 6 και 7 Αυγούστου στο Ρέθυμνο από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club».

Οι τρεις μασκότ πήγαν την προηγούμενη Κυριακή στον Δημοτικό Κήπο της πόλης, όπου πήραν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια, φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ, που έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία βέβαια είναι ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24