ΡΕΘΥΜΝΟ

Εν αρχή ην ο προπονητής στο Ρέθυμνο

Εν αρχή ην ο προπονητής στο Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη στιγμή που δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για το θέμα του προπονητή, στο Ρέθυμνο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Το Ρέθυμνο ολοκλήρωσε τη φετινή -κατά γενική ομολογία δύσκολη- σεζόν, κερδίζοντας την παρουσία του στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι Κρητικοί τερμάτισαν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, "σκουπίστηκαν" από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά, αλλά το εν γένει πρόσημο της φετινής τους πορείας ήταν θετικό. Κι αυτό γιατί τα προβλήματα ήταν πολλά, οι τραυματισμοί σημαντικοί, ενώ στην πορεία προέκυψαν πωλήσεις παικτών, όπως αυτή του Σαρλόν Κλουφ.

Παρόλ' αυτά πάντως, δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην άκρη του πάγκου. Το συμβόλαιο του Θανάση Σκουρτόπουλου ολοκληρώθηκε, με τον έμπειρο τεχνικό να κάθεται πλέον στο τραπέζι των συζητήσεων με τους διοικούντες τον σύλλογο προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Τούτη την ώρα, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να μην καταδεικνύει με ακρίβεια τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται να αργήσουν λίγο ακόμη οι εξελίξεις στο Ρέθυμνο. Δίχως να αποσαφηνιστεί άλλωστε ποιος θα είναι ο προπονητής της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, δεν μπορεί να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "μπλε".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ