ΡΕΘΥΜΝΟ

"Έφυγε" ο Νίκος Ματαλών

"Έφυγε" ο Νίκος Ματαλών

Δύσκολες ώρες για τον παίκτη του Ρεθύμνου, Μάριο Ματαλών. Ο αγαπημένος του πατέρας, Νίκος, έφυγε χθες ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

Δύσκολες ώρες για τον παίκτη του Ρεθύμνου, Μάριο Ματαλών. Ο αγαπημένος του πατέρας, Νίκος, έφυγε χθες ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Δύσκολες ώρες για τον παίκτη της ομάδας μας Μάριο Ματαλών. Ο αγαπημένος του πατέρας, Νίκος, έφυγε χθες ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Μάριο και την οικογένεια του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Ανακοίνωση ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Μάριο Ματαλών και την οικογένεια του για τον αναπάντεχο χαμό του πατέρα του Νίκου Ματαλών. Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, καθώς τα δύο χρόνια που ο Μάριος φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας ο Νίκος Ματαλών δεν έλειπε σχεδόν από κανένα εντός έδρας παιχνίδι μας και είχε αναπτύξει δεσμούς φιλίας με αρκετούς Τρικαλινούς. Στην κηδεία του εκλιπόντος θα παραστεί αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ