ΡΕΘΥΜΝΟ

Δοκιμασίες σε Ρόδο και Βενετία

Δοκιμασίες σε Ρόδο και Βενετία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Ρέθυμνο συνεχίζει την προετοιμασία του, έχοντας μπροστά του δυνατές φιλικές αναμετρήσεις σε Ρόδο και Βενετία.

Με λιγότερο από ένα μήνα να μένει πλέον για την έναρξη της Basket League, το Ρέθυμνο φορτσάρει προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο. Οι Κρητικοί μπορεί να μην έχουν ακόμη στη "μηχανή" τους τον Τόνι Κωνσταντινίδη, ελέω της παρουσίας του -με την Αλβανία- στα προκριματικά του Eurobasket, αλλά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γι αυτόν τον λόγο θα δώσουν δυνατές φιλικές αναμετρήσεις το προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κολοσσό (14/9, 18:30), πριν ακολουθήσει το τουρνουά της Βενετίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης η Βενέτσια, η Τρεβίζο και η Ζάλγκιρις.

Όπως ενημέρωσαν οι Κρητικοί, στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Ανδρέας Χριστοδούλου, Εβάλντας Ζάμπας, Γκάρι Τάλτον, Ηλίας Θεοδωρίδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Ρόμπερτ Άρνολντ, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Παναρετάκης, Μπράντον Έντουαρντς, Τόαρλιν Φιτζπάτρικ και Θωμάς Κώττας.

Από την άλλη, στο Ρέθυμνο θα παραμείνει ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και προτιμήθηκε να συνεχίσει τις θεραπείες από το να ταλαιπωρηθεί με το ταξίδι και τους αγώνες.

Μυκονιάτης: "Θα τεστάρουμε καλύτερα την ομάδα"

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για τα τρία επόμενα φιλικά παιχνίδια με σαφώς καλύτερους αντιπάλους -σε σχέση με το Ηράκλειο- ο βοηθός προπονητή των Κρητικών, Σταύρος Μυκονιάτης, είπε ότι " αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε σε μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία είναι πολύ δύσκολα και θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα. Αυτά θα αποτελέσουν για μας "οδηγό" για να δούμε τι έχουμε κάνει και πως θα προχωρήσουμε τις επόμενες μέρες. Μέχρι τώρα όλα έχουν πάει εξαιρετικά όσον αφορά στην προετοιμασία με εξαίρεση τον μικροτραυματισμό του Κράβιτς. Έχουμε πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα με την προσπάθεια και την θέληση των παιδιών. Πιστεύω ότι και από αυτά τα παιχνίδια που έρχονται θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα".

Στην συνέχεια, ο εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του από την εικόνα των παικτών του στα προηγούμενα δύο φιλικά παιχνίδια, δηλώνοντας: " Όσον αφορά στα δύο πρώτα φιλικά πραγματοποιήθηκαν για να αλλάξουμε ουσιαστικά την μονοτονία της προπόνησης. Είδαμε πάρα πολλά θετικά πράγματα και είναι κυρίως το κομμάτι της ενέργειας των παιδιών, βγάζοντας την μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει ένα κομμάτι που έχει εμπεδωθεί και νομίζω ότι και αυτά τα παιχνίδια μας προσέφεραν χρήσιμα πράγματα".

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών

(14/9, 18:30) Κολοσσός - Ρέθυμνο

(16/9, 21:30) Ρέθυμνο - Βενέτσια

(17/9, 19:00 ή 21:00): Μικρός ή Μεγάλος Τελικός

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ