ΡΕΘΥΜΝΟ

Διέλυσε το κοντέρ της αξιολόγησης ο Στέφαν Μούντι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εμφάνιση για... όσκαρ έκανε ο ύψους 1μ.78 Στέφαν Μούντι στην εκτός έδρας νίκη του Ρεθύμνου επί των Τρικάλων, με αποτέλεσμα να γράψει μια συγκλονιστική επίδοση στον τομέα της αξιολόγησης.

Ο Στέφαν Μούντι ήρθε στην Ελλάδα με την ταμπέλα του σούπερ σκόρερ στο στήθος του, έκανε μερικές πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις, είχε όμως και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του καθώς ο Νίκος Βετούλας έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον προσαρμόσει σε ένα πιο ομαδικό στυλ παιχνιδιού. Στο σημερινό (6/1) εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα , ο βραχύσωμος γκαρντ (έχει ύψος 1μ.78) διέλυσε τα κοντέρ και οδήγησε τους Κρητικούς στην πέμπτη νίκη τους σε 11 αναμετρήσεις της Stoiximan.gr Basket League.

Ο απολογισμός του Στέφαν Μούντι:

28 πόντοι

4/4 δίποντα

3/5 τρίποντα

11/13 βολές

2 ριμπάουντ

9 ασίστ

3 κλεψίματα

1 κόψιμο

σε 30:28 συμμετοχής.

Ο Αμερικανός έβαλε 28 πόντους με εννέα σουτ, αριθμό που δεν συναντά κανείς εύκολα στο παγκόσμιο μπάσκετ. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι όμως οι 47 μονάδες που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, οι οποίες προκύπτουν από την τρομερή του αποτελεσματικότητα, από τις πολλές τελικές του πάσες, αλλά και από τα δέκα κερδισμένα φάουλ που εκτόξευσαν την επίδοσή του. Αυτές οι 47 μονάδες είναι η κορυφαία επίδοση της τελευταίας τριετίας, με τις 42 του Κρις Σίνγκλετον στο εκτός έδρας ματς με την Κύμη να είναι η δεύτερη καλύτερη φετινή!

Αν ο Μούντι είχε γράψει αυτό το νούμερο σε αγώνα της EuroLeague, τότε θα είχε την όγδοη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης. Εντυπωσιακός ήταν και ο Θαντ ΜακΦάντεν που έφτασε τις 43 μονάδες στη νίκη της Κύμης επί του Κολοσσού, καθώς είχε 6/8 δίποντα, 8/16 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 6 κερδισμένα φάουλ σε 43:16.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ