ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανανέωσε με Σάφτενααρ το Ρέθυμνο

Ανανέωσε με Σάφτενααρ το Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ρέθυμνο έκανε γνωστό πως λύνει τη συνεργασία της με τον Φάχρο Αλίχοντζιντς και πως επεκτείνει το συμβόλαιο του Ρόλαντ Σάφτενααρ για ακόμα δύο χρόνια.

Παρελθόν αποτελεί από την κρητική ομάδα, ο Φάχρο Αλίχοντζιντς, που είχε έρθει ως αντικαταστάτης του Ρόλαντ Σάφτενααρ.

Ο 26χρονος Ολλανδός σέντερ απουσίαζε για τρεις μήνες από την δράση λόγω τραυματισμού. Πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα του (υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) και επιστρέφει στο παρκέ για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου (24/1, 15:00) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φάχρο Αλίχοντζιντς. Ευχαριστούμε τον Αλίχοντζιτς για την προσφορά του αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν μέλος της οικογένειας του Ρέθυμνο Aegean και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ για ακόμα δύο χρόνια. Ο αθλητής μας απουσίαζε μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τραυματισμού και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τα μέγιστα για την ομάδα μας, αρχής γενομένης με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ αύριο στις 15:00 το μεσημέρι στο "Μελίνα Μερκούρη".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ