ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοινώθηκε ο Κουκ

Ανακοινώθηκε ο Κουκ

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρεκ Κουκ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το 23χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι ο τρίτος παίκτης που προστίθεται στο ρόστερ των Κρητικών, μετά του Γιάροσλαβ Κορόλεφ και Μάρκους Ρέλφορντ.

Ο Ντέρεκ Κουκ είναι η τρίτη μεταγραφή του Ρεθύμνου για το φετινό καλοκαίρι, μιας και οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κρητικούς, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr .

Πριν την ανακοίνωση του Ρεθύμνου πάντως, η μεταγραφή είχε επισημοποιηθεί από τον ίδιο, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του στο Twitter, όπου έγραψε σχετικά .

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

" Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Ντέρεκ Κουκ, για δύο χρόνια.

Ο Ντέρεκ Κουκ είναι 23 ετών (γεν. 23/8/1991), έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5". Ο Ντέρεκ Κουκ γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α και είναι πτυχιούχος της κοινωνιολογίας. Για δύο χρόνια (2009-2011) έπαιξε στο κολλέγιο Cloud County Community, πριν μεταγραφεί στο κολλέγιο του Γουαϊόμινγκ. Την πρώτη σεζόν ήταν ο κορυφαίος παίκτης των "Cowboys" που προερχόταν από τον πάγκο, καθώς αγωνίστηκε σε 34 ματς (σε 2 ξεκίνησε ως βασικός) και είχε 3.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Την επόμενη σεζόν (2013/14) ήταν ακόμη πιο βελτιωμένος, αφού τελείωσε την χρονιά, έχοντας αγωνιστεί σε 32 ματς με 6.1 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο. Πέρυσι, (2014/15) ήταν εκπληκτικός, αφού ήταν ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια της ομάδας του στο NCAA, όπου είχε 8.1 πόντους (72% σουτ εντός πεδιάς), 5.8 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ