ΚΑΟΔ

Το παράδειγμα του Μισέλ

Το παράδειγμα του Μισέλ
INTIME SPORTS

Ο Γκι Μαρκ Μισέλ έσπασε κάθε κοντέρ αγωνιζόμενος στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Πανελευσινιακό για την δεύτερη μέρα του τουρνουά της Κύμης το απόγευμα του Σαββάτου.

Με την παρουσία του στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Πανελευσινιακό για την δεύτερη μέρα του τουρνουά της Κύμης το απόγευμα του Σαββάτου ο Γκι Μαρκ Μισέλ έσπασε κάθε κοντέρ.

Ο Γάλλος σέντερ με δεδομένο το υπερατλαντικό ταξίδι που είχε προηγηθεί για να έρθει στην Αθήνα από όπου μετέβη οδικώς στην Κύμη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού δεν πρόλαβε να κοιμηθεί ούτε καν πέντε ώρες.

Ο Μισέλ πέρασε την πόρτα του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας της Δράμας τις πρώτες πρωινές ώρες, ακολούθως σηκώθηκε και συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα παίρνοντας μία γεύση από τα συστήματα σε άμυνα και επίθεση και δέκα ώρες μετά αγωνίστηκε. Μάλιστα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση μεταξύ άλλων σημείωσε και εφτά πόντους.

Η στάση του Μισέλ δεν θα μπορούσε παρά να ικανοποιήσει τον Μέξα που γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα του αλλά και τις ικανότητές του για το τι μπορεί να του προσφέρει μέσα στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση από την διετή συνεργασία τους. Ο Γάλλος σέντερ ήταν στον ΚΑΟΔ όταν ο νυν τεχνικός του ήταν βοηθός των Γιώργου Καλαφατάκη και Νέναντ Μάρκοβιτς τις αγωνιστικές περιόδους 2011-2012 και 2012-2013.

Για τον λόγο αυτό και ο Μισέλ δεν θα έχει πρόβλημα χρόνου προσαρμογής στην πόλη της Δράμας, στην λογική του Μέξα αλλά και στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος όπου έχει αγωνιστεί τα τρία τελευταία χρόνια. Μετά τα δύο πρώτα στον ΚΑΟΔ την περσινή χρονιά στον Πανιώνιο.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του ΚΑΟΔ μετά από την ολοκλήρωση του τουρνουά της Κύμης ήταν το γεγονός εκτός της ενσωμάτωσης του Μισέλ ότι ο τραυματισμός του Έρικ Άτκινς δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Συγκεκριμένα το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο χθεσινό παιχνίδι, για την δεύτερη μέρα με τον Πανελευσινιακό, αποδείχθηκε ελαφρύ και αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Μετά το πέρας εξάλλου του τουρνουά της Κύμης ο Μέξας καλείται να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Μανώλη Κουκουλά και Γιώργο Γεωργάκη. Την ίδια ώρα ο τεχνικός της ομάδας εξετάζει και το ενδεχόμενο ενός έμπειρου φόργουορντ με τις εξελίξεις να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ