ΚΑΟΔ

Συνεχίζει με Μέξα και τέσσερις ακόμη

Συνεχίζει με Μέξα και τέσσερις ακόμη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας θα παραμείνει στον πάγκο του ΚΑΟΔ, μετά το επιτυχημένο φετινό έργο, την ώρα που οι "πράσινοι" θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον Μανώλη Παπαμακάριο. "Αντίο" στον Θοδωρή Ζάρα.

Η αποστολή του ΚΑΟΔ εξετελέσθη με σχετική άνεση φέτος, πράγμα που έδωσε στον Κώστα Μέξα νέο συμβόλαιο - μέχρι το 2016. Ο νεαρός τεχνικός θα αναλάβει για δεύτερο σερί καλοκαίρι να "χτίσει" την ομάδα, αν και αυτή τη φορά το έργο του θα είναι ελαφρώς πιο εύκολο. Γιατί;

Οι Δραμινοί θα έχουν ως βάση την τετράδα των Λίνου Χρυσικόπουλου, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη και Ρομπ Λο, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος. Στον ίδιο κορμό επδιιώκουν να κρατήσουν δύο παίκτες που έφτασαν στη μακεδονική πόλη στα μισά της χρονιάς, αλλά άφησαν -και με το παραπάνω- το στίγμα τους.

Ο λόγος για τον Μανώλη Παπαμακάριο και τον Δημήτρη Τσαλδάρη, που αφενός δεν έχουν συμβόλαιο, αφετέρου αποτελεί κοινή παραδοχή πως θα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη για την ομάδα του Δημήτρη Μέξα, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εξ ου και η μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει στο θέμα των συμβολαίων τους, και δη του πρώτου που μπορεί να ηγηθεί και να αποτελέσει τον νέο αρχηγό της ομάδας.

Γιατί λέμε νέο; Επειδή είναι δεδομένο πως ο Θοδωρής Ζάρας δεν θα συνεχίσει. Ο 28χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε φέτος την παρουσία του στον ΚΑΟΔ και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ομάδες από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα να έχουν ήδη εκφράσει το... ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ