ΚΑΟΔ

Στο περίμενε του Κάρτερ

Στο περίμενε του Κάρτερ

Την έλευση του Κέιον Κάρτερ αναμένει το πρωί της Παρασκευής (14/09) ο Γιώργος Καλαφατάκης για να έχει όλους τους παίκτες του στην προετοιμασία του ΚΑΟΔ.

Με την άφιξη του Κέιον Κάρτερ το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Καλαφατάκης θα έχει όλους τους παίκτες του στην προετοιμασία του ΚΑΟΔ.

Ο Αμερικανός είναι να ξεκινήσει την Πέμπτη το υπερατλαντικό του ταξίδι με ενδιάμεσους σταθμούς την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, την Αθήνα πριν πάρει την πτήση για την Θεσσαλονίκη από όπου οδικώς θα ταξιδέψει για την Δράμα.

Ο Κάρτερ όπως είναι επόμενο θα απουσιάσει από την πρώτη μέρα του τουρνουά της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας κόντρα στην τουρκική Ολίν Εντιρνέ ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μία μέρα μετά, το Σάββατο, κόντρα στους οικοδεσπότες.

Εν τω μεταξύ κι ενώ ο Γκάι Μαρκ Μισέλ βρίσκεται από τα βράδυ της Παρασκευής στην Δράμα την ίδια μέρα και λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποτελέσει παρελθόν ο Λούκα Μίρκοβιτς.

Ο υπό δοκιμή Σέρβος σέντερ όπως φάνηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη δεν έπεισε τελικά τον Γιώργο Καλαφατάκη μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παρουσίας του στις προπονήσεις της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ και πλέον δοκιμάζεται στην Δόξα Λευκάδας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ