ΚΑΟΔ

Αποχωρεί ο ΚΑΟΔ, ανεβαίνει το Λαύριο

Αποχωρεί ο ΚΑΟΔ, ανεβαίνει το Λαύριο
INTIME SPORTS

Οι εξελίξεις είναι αρνητικές σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του ΚΑΟΔ στην Basket League. Οι Δραμινοί ήθελαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια ώστε να σωθεί η ομάδα όμως η νέα σεζόν δεν θα την βρει στην Α1. Ανεβαίνει το Λαύριο.

Οι εξελίξεις είναι αρνητικές όσον αφορά το μέλλον του ΚΑΟΔ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μιας και η ομάδα της Δράμας ενημέρωσε ανεπίσημα τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Βασίλης Τσακτσαρλής, παραμένει αμετακίνητος στη θέση του να μην συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα της Δράμας εφόσον δεν έχει σοβαρή υποστήριξη από άλλους τοπικούς επιχειρηματίες και την κοινωνία της πόλης.

Παρεμπιπτόντως, οι Δραμινοί είχαν δώσει προθεσμία μέχρι τις 21/8 όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να ενισχύσουν την προσπάθεια ώστε να παραμείνει "ζωντανή" η ομάδα ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση.

"Είναι γεγονός ότι δεν υπήρξαν αντιδράσεις μετά το κάλεσμα του ιδιοκτήτη προς κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να αναλάβει την ομάδα. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για στήριξη στην ομάδα, ώστε η ιδιοκτησία να θέλει ο ΚΑΟΔ να συνεχίσει στην Basket League" είχε παραδεχτεί με δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 ο κόουτς Κώστας Μέξας.

Τη θέση του ΚΑΟΔ στην Α1 αναμένεται να πάρει το Λαύριο, που τερμάτισε στην 3η θέση της κατάταξης στην περσινή Α2. Η ομάδα έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της σε ό,τι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους και τις διορθωτικές κινήσεις στο γήπεδο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη, όταν της ζητηθεί.

Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ώστε να οριστικοποιηθεί η ανακατάταξη στις κατηγορίες.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ