ΚΑΟΔ

Σλαφτσάκης ως το 2017

Σλαφτσάκης ως το 2017
INTIME SPORTS

Θέμα ημερών είναι η επέκταση του συμβολαίου του Διαμαντή Σλαφτσάκη με την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 για άλλα δύο χρόνια. Μέχρι το 2017.

Η επέκταση του συμβολαίου του Διαμαντή Σλαφτσάκη με την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2017, είναι πλέον θέμα ημερών.

Είναι ξεκάθαρο ότι παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Δράμας θέλουνε να πετύχουνε να διατηρήσουν τον διεθνή φόργουορντ για περισσότερο από έναν ακόμη χρόνο.

Το τριετούς διάρκειας συμβόλαιο του Σλαφτσάκη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και στην ομάδα της Δράμας είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμούν την απώλειά του. Εξάλλου στην διάρκεια του καλοκαιριού είχε υπάρξει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις με τον Σλαφτσάκη καλά κρατούν τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία δεν θα αργήσει να γίνει πράξη. Μία συμφωνία που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επικυρωθεί το αργότερο την Δευτέρα.

Ο Σλαφτσάκης υπολογίζεται εξάλλου από τον Κώστα Μέξα για να αποτελέσει τον βασικό σμολ φόργουορντ της νέας αγωνιστικής περιόδου κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε κάποιος Αμερικανός ή κοινοτικός στην θέση του.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ