ΚΑΟΔ

Πρώτη προπόνηση με Ακεψιμαΐδη

Πρώτη προπόνηση με Ακεψιμαΐδη
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλαφατάκη στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» με την υπόλοιπη ομάδα του ΚΑΟΔ.

Με την παρουσία του Λευτέρη Ακεψιμαϊδη στην απογευματινή προπόνηση του ΚΑΟΔ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» ο Γιώργος Καλαφατάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες του υπό τις οδηγίες του.

Ο 27χρονος γκαρντ μπορεί το απόγευμα να έκανε την πρώτη του προπόνηση ωστόσο χθες το απόγευμα είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη μέρα του 3ου Διεθνούς Τουρνουά της Καβάλας με την διοργανώτρια ομάδα.

Η εικόνα του λευκού απουσιολογίου επέτρεψε στον Καλαφατάκη να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μίνι προετοιμασία εν όψει του εντός έδρας νοκ άουτ παιχνιδιού της Τρίτης με τον Ίκαρο Καλλιθέας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι αυτό γιατί εκτός της παρουσίας του Ακεψιμαϊδη την πρώτη του προπόνηση έκανε και ο Αμερικανός Κέιον Κάρτερ που είχε αγωνιστεί και στα δύο φιλικά του 3ου Διεθνούς Τουρνουά της Καβάλας με την Ολίν Εντιρνέ και την Καβάλα.

Το παρών στην σημερινή προπόνηση έδωσε και ο Θόδωρος Ζάρας όσο και ο Γκάι Μαρκ Μισέλ. Ο πρώτος στην προπόνηση της Πέμπτης είχε σπάσει σε μία σύγκρουση το δόντι του ενώ ο δεύτερος στο πρώτο φιλικό του 3ου Διεθνούς Τουρνουά της Καβάλας με την Ολίν Εντιρνέ είχε αισθανθεί ενόχληση στον αχίλλειό του.

Για αυτό και είχε προτιμηθεί να προφυλαχθεί στην δεύτερη μέρα απέναντι στην Καβάλα χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα απουσίας του μεθαύριο με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ