ΚΑΟΔ

"Πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί"

"Πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί"

Ο ΚΑΟΔ American Genetics μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα θα ψάξει αύριο την δεύτερη νίκη του αύριο στο Ρέθυμνο κόντρα στην τοπική ομάδα στις 17:00.

Μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα ο ΚΑΟΔ American Genetics θα ψάξει αύριο στο Ρέθυμνο την δεύτερη νίκη του κόντρα στην τοπική ομάδα στις 17:00.

Σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα ο προπονητής της ομάδας της Δράμας με τους συνεργάτες και τους παίκτες του στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την ταχύτητα των γηπεδούχων στο ανοιχτό γήπεδο και στην εκτέλεση απέναντι σε οργανωμένη άμυνα.

" Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα που έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Η ομάδα του Ρεθύμνου Aegean προσπαθεί να δώσει ένα πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της τόσο στο ανοιχτό γήπεδο με παιδιά που έχουν μεγάλη ικανότητα σε αυτό όσο και με την ταχύτητα εκτέλεσης στο μισό.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στο να περιορίσουμε αυτά τα δύο στοιχεία αρχικά, καθώς επίσης και την μεγάλη έφεση που έχουν δείξει στο επιθετικό ριμπάουντ. Επιπλέον θα πρέπει να διαβάσουμε τις καταστάσεις στην άμυνα τους και να επιτεθούμε σε κάποιες από τις αδυναμίες τους. Είναι άλλο ένα ματς όπου θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε το χαρακτήρα της ομάδα μας".

Ο 23χρόνος Αμερικανός γκαρντ της δραμινής ομάδας Έρικ Άτκινς σημείωσε: " Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που έδειξε απέναντι στον ΠΑΟΚ τις δυνατότητες της. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι για 40' ώστε να ελέγξουμε τον γρήγορο ρυθμό του Ρεθύμνου. Θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε στοιχεία βελτίωσης στο παιχνίδι μας και στις δυο πλευρές του παρκέ".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ