ΚΑΟΔ

Οι πρώτες δηλώσεις του Τέρον Τζόνσον

Οι πρώτες δηλώσεις του Τέρον Τζόνσον

Ο νέος NCAAερ του ΚΑΟΔ, Τέρον Τζόνσον, μίλησε για το πρώτο του επαγγελματικό βήμα στην δραμινή ΚΑΕ αλλά και το πρόσωπο που θέλει να παρουσιάσει στο παρκέ.

Ο Τέρον Τζόνσον θα κάνει το πρώτο επαγγελματικό βήμα στον ΚΑΟΔ. Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της δραμινής ΚΑΕ μίλησε για το νέο του ξεκίνημα, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του παρουσία.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τον ΚΑΟΔ και την επιλογή σου να παίξεις επαγγελματικό μπάσκετ στην Ελλάδα;

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Προετοιμάστηκα όλο το καλοκαίρι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, πλέον θέλω να μπω στις προπονήσεις και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι έτοιμος!

Τι παίκτη θα δουν οι φίλαθλοι του ΚΑΟΔ στο γήπεδο;

Είμαι πολύ ανταγωνιστικός παίκτης, διαθέτω μια πολύπλευρη παρουσία στην επίθεση, μπορώ να ασκήσω πίεση στην άμυνα, αλλά θέλω να παίζω και εγώ καλή άμυνα κάθε μέρα που βρίσκομαι στο παρκέ.

Έχεις μάθει πράγματα για τον ΚΑΟΔ;

Δεν έχω μάθει πολλά είναι η αλήθεια. Τώρα μαθαίνω για την ομάδα, έχω ήδη γνωριστεί με τα άλλα δύο παιδιά, τον Έρικ (Άτκινς) και τον Ροντ (Όντομ), που κάναμε μαζί το ταξίδι έως την Ελλάδα. Όσο περνούν οι μέρες, μέσα από τις προπονήσεις θα μάθω ακόμα περισσότερα και για την ομάδα και για την πόλη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ