ΚΑΟΔ

Νόουλς: "Ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς"

Νόουλς: "Ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς"

Ο Πρέστον Νόουλς έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» με την υπόλοιπη ομάδα του ΚΑΟΔ.

Παρόντος του Πρέστον Νόουλς συνεχίστηκε το απόγευμα η προετοιμασία του ΚΑΟΔ στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε την ευκαιρία χθες με την άφιξή του μετά από το υπερατλαντικό του ταξίδι να πάρει μία γεύση και σήμερα ήταν η σειρά του να δώσει μία στον Γιώργο Καλαφατάκη.

Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του ΚΑΟΔ ο Νόουλς τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για τις πρώτες του εμπειρίες στην ομάδα της Δράμας.

"Οι άνθρωποι του ΚΑΟΔ μου επιφύλαξαν μία θερμή υποδοχή κάτι που μου άρεσε και με κέρδισε αφήνοντάς μου με το καλημέρα πολύ θετικές εντυπώσεις", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νόουλς.

Ο απόφοιτος του Λούισβιλ στάθηκε και στην νέα του έδρα το κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» λέγοντας: "Το γήπεδο μου άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι με γεμάτες τις κερκίδες θα υπάρχει μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα".

Κι όσο για τους στόχους του με τον ΚΑΟΔ στην πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία και εμπειρία τόνισε: "Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για οτιδήποτε μπορώ να το κάνω μόνο επί προσωπικού.

Είμαι εδώ για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου μαζί με τους συνεργάτες του σε κάθε παιχνίδι και ανταποκρινόμενος στον ρόλο που θα μου αναθέτει να βοηθάω μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες μου να φθάνουμε στην νίκη".

Για αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη η άφιξη των Αμερικανών Ντέιλ και Πάλμερ, μεθαύριο του Γάλλου σέντερ Γκάι Μαρκ Μισέλ ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κέιον Κάρτερ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ